2024 Kerstmarkt op 13 en 14 december

13 en 14 december hebben we ons kerkgebouw versierd voor onze kerstmarkt, die valt in het feestjaar van het 100-jarig bestaan van het kerkgebouw. Deze gelegenheid vraagt om extra versiering en aandacht!

Wat kunt u zoal verwachten op de markt? Een kans om elkaar te ontmoeten in een warme en gezellige sfeer. Onze kerstbar is geopend, waar u kunt genieten van koffie, thee, heerlijke gebakjes en nog veel meer. Allemaal te beleven in onze sfeervolle koffiehoek. 

Dit jaar hebben we een modelbaan met rijdende treintjes en een fotohoek om je eigen kerstkaart of wenskaart vast te leggen.

Neem een kijkje bij de prachtige en unieke kerststukken, die met veel liefde en aandacht zijn gemaakt. Daarnaast zijn er handgemaakte kerstkaarten en tal van andere verrassingen te koop.

Onze kramen zijn gevuld met een veelzijdig aanbod van creativiteit. Zij tonen hun creativiteit, en u kunt eventueel iets moois aanschaffen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen deze feestelijke periode te vieren!

Openingstijden kerstmarkt

Vrijdag 13 december 12:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00.

 

Wilt u ook een kraam?
Lijkt het u ook leuk om op de kerstmarkt uw hobby en creativiteit te laten zien, dat kan door u in te schrijven via de E-mail: kerstmarktjohannesdedoper@gmail.com.

Wij vragen uw naam, telefoonnummer en wat u wilt presenteren en eventueel wilt verkopen in de kraam.

Voorwaarden voor een kraamplaats:

  • Kramen mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden
  • Kraamplaatsen worden uitgegeven per halve kraam (1,5 meter)
  • Aantal plaats kramen zijn beperkt (ongeveer 20)
  • De kraaminhoud mag niet in strijd zijn met de normen en waarden van de intentie behorende bij het gebouw en de kerstmarkt
  • De kraamplaats wordt gratis ter beschikking gesteld
  • De organisatie bepaalt de toelating tot een marktplaats.

Kraamhouders zijn welkom om hun kraam te bemensen en in te richten: vrijdag  vanaf 10:00 uur en zaterdag vanaf 9:30.

Foto Kerstmarkt 2022